Bucas Freedom Light turnout halvhals 0g

Så lågt som 979,00 kr 783,20 kr
Endast %1 kvar

Mer information

Mer information

Brand

Bucas

Det irländska företaget Bucas erbjuder marknadens bredaste utbud av högkvalitativa täcken och annan utrustning för hästar. Bucas har tagit hänsyn till allas behov för olika situationer i sitt mycket mångsidiga sortiment av täcken. Lär känna t.ex. till Freedom-täcken, som har ett utmärkt pris-kvalitetsförhållande!

Sedan 1980-talet har Bucas kombinerat äkta irländsk ridtradition med den senaste produktutvecklingen från andra industrier, länder och marknader. Som ett resultat har ett brett urval av uppfinningsrika och mycket avancerade produkter skapats. Bucas har framgångsrikt nått den globala marknaden redan från början.

Bucas är t.ex. utvecklat och tillverkat världens första vattentäta täcken. Dessutom var Bucas först med att introducera den antibakteriella beläggningen och solreflekterande täcken till världen.

Buca anses vara synonymt med de mest avancerade täcken och den banbrytande produktutvecklingen fortsätter, och erbjuder idag kunderna ett mer omfattande urval och mer mångsidiga alternativ än någonsin tidigare.

© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.