Arbetsselar

Letar du efter en arbetssele som passar alla säsonger? Vi har arbetssele i läder för både sommar och vinter! Vår arbetssele i läder är tillverkad av högkvalitativt material, vilket garanterar att den håller i många år framöver.

För dig som behöver en arbetssele för din arbetshäst, rekommenderar vi GP-Tack WH Däckel arbetshäst. Denna sele är utformad för att vara bekväm för hästen, samtidigt som den är slitstark och hållbar för dagligt bruk.

Våra vadderade Bossa lokselar är perfekta för arbete i höga höjder. De är lätta och bekväma att bära, samtidigt som de ger optimal säkerhet. Förutom detta har vi också en aluminiumbåge arbetssele, som är idealisk för de som behöver extra stöd och säkerhet vid arbete i höga höjder.

För att säkerställa att du är väl skyddad vid arbete i höga höjder har vi också säkerhetsremmar för arbetssele. Våra säkerhetsremmar är utformade för att ge maximal säkerhet och stabilitet.

Oavsett dina behov har vi en arbetssele som passar dig. Besök vår hemsida idag för att se vårt utbud av arbetssele och tillbehör!

Visa som Rutnät Listvy

23 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.