Sommarprodukter

I vår webbshop hittar du ett brett utbud av sommarprodukter för hästar som är perfekta för att skydda och hålla din häst bekväm under de varma sommarmånaderna. Vi förstår vikten av att erbjuda produkter som hjälper till att hantera vanliga utmaningar som sol, insekter och värme under sommarsäsongen.

För att skydda din häst mot skadliga solstrålar rekommenderar vi starkt vårt sortiment av solkrämer och UV-skyddande produkter. Dessa hjälper till att skydda hästens känsliga hud och förhindrar solbränna och skador orsakade av överexponering för solen.

Under sommaren kan flugor vara en påfrestande faktor för hästar, men vi har effektiva flugskyddsprodukter och insektsmasker som håller dem på avstånd och ger din häst lindring från irriterande insektsbett.

För att hålla din häst sval och svettfri erbjuder vi speciellt utformade sommartäcken och kyltäcken. Dessa hjälper till att reglera kroppstemperaturen och främja komfort under varma dagar.

Vi har också ett urval av sommargrimmor och hästflugnät som skyddar din häst mot irriterande insekter och flugor. Dessa produkter är både praktiska och bekväma, vilket ger din häst en trevlig upplevelse utomhus.

För att ge din häst extra skydd mot solens strålar erbjuder vi solhattar och solglasögon som är speciellt utformade för hästar. Dessa tillbehör ger både stil och funktion och hjälper till att skydda känsliga områden som ögon och ansikte från skadlig UV-strålning.

För att hålla din häst vätskad under sommaren rekommenderar vi våra praktiska vattenflaskor. Dessa är lätta att bära med dig och ser till att din häst alltid har tillgång till färskt vatten även under långa utflykter.

För att skydda och lindra hästens hud under soliga sommardagar rekommenderar vi solskyddskrämer och svalkande geler. Dessa produkter hjälper till att förhindra solbränna och lindrar eventuell irritation och rodnad på hästens hud.

När det är dags för ridning under sommaren kan våra sommarschabrak ge både komfort och svalka. Dessa är tillverkade av material som andas och främjar luftcirkulationen för att hålla din häst bekväm under hela ridpasset.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-36 av 65

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.