Jordbländare

Upptäck vårt omfattande sortiment av jordbländare på vår hästwebbplats. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av bländare från välrenommerade varumärken som Star Tack, GP Tack och Zilco. Oavsett om du föredrar en jordbländare i syntetmaterial eller läder, har vi det du behöver för att skapa en bekväm och säker miljö för din häst.

Våra jordbländare är utformade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Vi erbjuder olika modeller som passar olika behov och preferenser. Välj mellan jordbländare i läder eller syntetmaterial, båda tillverkade med högkvalitativa material för hållbarhet och komfort.

Med jordbländare med nylonremmar får du en säker och justerbar passform för din häst. Dessa remmar hjälper till att säkerställa att bländaren sitter på plats och ger optimalt skydd. Justera bländaren efter din hästs behov för att säkerställa att den är bekväm och effektiv under ridningen.

Våra bländare för hästar är perfekta för att skydda din häst från bländande ljus och störande element. Med jordskyddet på bländaren kan du ge extra skydd för ögonen och skapa en lugn och fokuserad ridupplevelse.

Vi förstår vikten av att ha rätt utrustning för bländning. Vårt sortiment av hästutrustning för bländning är noggrant utvalt för att möta de högsta standarderna för kvalitet och prestanda.

Besök vår hemsida idag och utforska vårt sortiment av jordbländare. Vi erbjuder pålitliga produkter som hjälper till att skapa en säker och behaglig ridupplevelse för både dig och din häst. Ge din häst det bästa skyddet och se till att ridningen blir en njutbar och framgångsrik upplevelse med våra bländare och tillbehör!

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.