Travbett

Upptäck vårt breda sortiment av travbett på vår hästwebbplats. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av bett för travhästar, inklusive vårt eget märke, Hevari's Pro Steel. Våra travbett är designade med hästens komfort och prestation i åtanke.

Välj bland olika modeller, inklusive travbett med cylinder, tvådelade eller tredelade travbett. Våra travbett är tillverkade av högkvalitativt material för att ge optimal hållbarhet och funktion. Med ett travbett från Hevari kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv lösning för din travhäst.

Vårt Hevari Pro Steel Travbett tredelat med tungfelsplatta är en favorit bland traventusiaster. Detta bett är utformat för att ge optimal tungfrihet samtidigt som det ger en stabil och korrekt position för hästens mun. Det är tillverkat av rostfritt stål för långvarig användning och prestanda.

Vi erbjuder också travbett med checkbett för de som behöver extra kontroll och styrning under körningen. Vårt sortiment av justerbara travbett ger dig möjlighet att anpassa passformen för att passa din hästs individuella behov och preferenser.

Upptäck vårt breda utbud av bett för travhästar och körbett på vår hemsida idag. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa produkter för att förbättra din hästs prestation och komfort. Oavsett om du är en professionell traventusiast eller en hobbyryttare, har vi rätt bett för dig och din häst. Besök oss nu och upptäck fördelarna med våra bett i rostfritt stål och vårt omfattande utbud av travutrustning!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-36 av 62

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.