Ponny utrustning

Är du på jakt efter utrustning till din ponny? Vi har allt du behöver för att din ponny ska bli nöjd och bekväm. Våra produkter är tillverkade med noggrant utvalda material för att garantera hög kvalitet.

Våra boots med kardborre är en favorit bland alla som äger en ponny. De är tillverkade med neopren material vilket ger en bekväm passform för din ponny. Dessutom är de lätta att ta på och av.

För de som vill ha något mer robust så har vi våra gummiboots. Dessa boots är perfekta för utomhusbruk och är tillverkade med slitstarkt material. De är enkla att rengöra och passar perfekt till vårt standard boots-sortiment.

Våra ponnyselen är också en av favoriterna bland våra kunder. De är tillverkade med högsta kvalitet och är bekväma för din ponny att bära. Vi har ett brett utbud av storlekar och färger för att passa alla behov.

Slaggjord läder är också en bestseller i vår butik. Den är tillverkad med högsta kvalitet och är perfekt för att använda vid ridning. Den ger en bekväm passform och är lätt att rengöra.

Så oavsett om du söker bekväma boots, en ponnysele eller en slaggjord läder så har vi allt du behöver för att din ponny ska vara glad och bekväm.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-36 av 81

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.