Ryktartiklar

Vår webbshop är din ultimata källa för högkvalitativa ryktartiklar som hjälper dig att ge din häst den bästa vården och presentationen. Vi förstår vikten av att ha rätt verktyg för att vårda hästens päls och hålla den ren och glänsande.

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av borstar och kammar som är speciellt utformade för att passa olika behov. Dessa hjälper dig att reda ut tovor, ta bort lös päls och ge en snygg och välvårdad päls.

För att hålla hovarna i toppskick erbjuder vi skrapor som är perfekta för att avlägsna smuts och lera. Våra hovkratsar är designade för att underlätta rengöringen och hålla hovarna fria från smuts och skräp.

När det gäller känsliga områden på hästens kropp har vi svampar som är skonsamma och perfekta för att rengöra dessa områden. Våra svampar tar bort svett och smuts på ett skonsamt sätt och håller hästens hud ren och frisk.

Ge din häst en avkopplande upplevelse med våra massageborstar. Dessa hjälper till att främja cirkulationen och avslappning samtidigt som de ger en välförtjänt behandling för din häst.

För att ge din häst en professionell look kan du använda våra man- och svanstofsar för att reda ut tovor och ge en snygg och välvårdad finish. Dessa produkter ger din häst en elegant och välputsad framtoning.

Vi förstår vikten av att hålla hovarna rena och fria från smuts, därför erbjuder vi hovkratsar som är speciellt utformade för att underlätta rengöringen och hålla hovarna i gott skick.

Efter tvätt eller svettning kan våra pälsfönar användas för att snabbt och effektivt torka hästens päls. Dessa är perfekta för att ge en snabb och professionell finish.

För att skapa vackra och välvårdade svansflätor inför tävlingar erbjuder vi svansflätsprodukter som hjälper till att reda ut tovor och ge en jämn och elegant look

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-36 av 70

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.