Tömmar

Välkommen till vår hästbutik där du hittar det bästa urvalet av högkvalitativa tömmar för alla dina behov. Utforska vårt sortiment av tömmar med handstroppar, perfekta för extra grepp och stabilitet under ridningen.

Våra träningstömmar är utformade för att hjälpa dig att förbättra din hästs lydnad och respons. Upptäck våra mångsidiga stegtömmar som ger dig möjlighet att träna och arbeta med din häst på marken.

För tävlingssäsongen erbjuder vi också specialdesignade tävlingstömmar som kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig det bästa möjliga resultatet. Våra Monte tömmar är utmärkta för dem som föredrar den klassiska monte-stilen med överlägsen kvalitet och precision.

Utforska vårt sortiment av läder tömmar, som erbjuder en tidlös och elegant look för dressyr och andra discipliner. För de som föredrar syntetiska material har vi också ett utbud av slitstarka och lättskötta syntetiska tömmar. Och för dressyrutövare har vi särskilt utformade dressyrtömmar som ger dig optimal kontroll och precision.

Glöm inte att välja justerbara tömmar för att anpassa passformen efter dina preferenser. Hos oss hittar du de bästa tömmarna för att maximera din ridning och träning. Välkommen till vår hästbutik och upptäck vårt omfattande utbud idag!

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
© 2022 Hevari Oy. Alla rättigheter förbehållna.